Co bych k PJT 2012 řekl ?

11.12.2012 22:53

Cyklistická Tour de France - např. letos začala v Belgickém Lutychu, a to v čevnu, končící  v červenci  pod slavným Vítězným obloukem. 3497 km, hodně etap, hodně závodníků.. extra podívaná ... nejen pro vášnivé cyklisty..

A není Tour jako Tour...

Letošní obnovená PJT začala na Squashareně v Modřanech, přes PRO-6, Squashpoint  a bezmála po roce končí v Dubči na Sportareně. Z 9 ti plánovaných turnajů jich nakonec bude sedm. PJT jaksi nahrazuje juniorské C turnaje, které v asociaci squashe ČR neexistujou, ale zájem i tady není velký. 

Shrnu to jednou větou: myšlenka skvělá, výsledek nevalný ... no  Tour de France se taky už jezdí nějakej pátek.. tak uvidíme. 

Statistika, čísla a zase jen čísla, aneb peloton je značně rozdroben po trati

kategorie: dívky do 10 let... 3 malé slečny, všechny jsou "na bedně" každá po jedné návštěvě, která přijde nyní má zlatou:-))) něco jako Amstrong si zajede 1 etapu, a má vystaráno:-)

kategorie: kluci do 10 let ... 5 klučíků, šikovných, vím to, vyhraje ten, kdo přišel dvakrát? no.. ještě tam nějaká šance je i pro ostatní.

kategorie: třináctiletý holky, kterých je třináct:-), paráda, ale více než 2x žádná z nich nepřišla. 

kategorie: kluci do 13 let ... dvakrát tolik než děvčat, tedy 26.. to je nejobsazenější kategorie. Asi zvítězí Adam, pokud si nenechá utéci celkové vítězství nad Matějem, který je nejpoctivějším hráčem Tour, co se docházky týče. 

kategorie: dívky do 16 let... tento ročník vyhrává Monika, jak účastí, tak bodově i herně nad druhou Denisou. Jediným konkurentem Moniky byla Josefa, která již PJT opustila směrem k A-B turnajům asociace. 

kategorie: kluci do 16 let ...první dva hráči mají po 2 turnajích, ostatní po jednom.. nic moc

-JZ-